Aşa arată interiorul Intestinelor tale ?

Colonul prin definitie = reprezintă porţiunea intestinului gros. Specialiştii în sănătate spun că 90% din îmbolnăviri şi boli se datorează unui colon murdar! La începutul secolului XXI, statisticile ne spun ca unul din trei persoane va avea cancer. Tot mai multi oameni mor din cauza cancerului de Colon, mai multi ca oricând. Acesta este acum cancerul numarul 1 printre barbaţi şi femei, în general. Individual, cancerul de Colon se situeaza pe locul doi după cancerul de plămân la numărul deceselor cauzate de cancer în S.U.A., curmând viaţa a peste 50.000. de bărbaţi şi femei. Majoritatea oamenilor încă se mai gândesc că: “ Mie nu mi se poate întâmpla aşa ceva!” Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie parţial digerată în stare de descompunere (putrefacţie), chiar şi medicamente şi alte chimicale toxice. O persoană obişnuită acumulează în colon dealungul anilor, între 2,5 şi 11 kilograme de reziduri metabolice. În unele cazuri la autopsii au fost descoperite intestine în care erau depuneri care cântăreau 18 kg şi aveau o lungime de 30 cm, lăsând în intestin un canal îngust cât diametrul unui creion. Aceste 18 kg se datorau unor straturi închegate de mucus întărit amestecate cu materie fecală, având denumirea de placă mucoidă. Această placă are o culoare neagră-verzuie şi seamană bizar cu cauciucul întărit al unei anvelope ( vezi foto ). Placa mucoidă poate varia considerabil în funcţie de starea chimică din intestinul persoanei respective. Poate fi -tare şi casantă; -tare, dură, umedă şi elastică, -moale, tare şi lipicioasă, -subţire şi are diferite culori: de la cafeniu, negru, sau negru-verzui la galben sau gri şi uneori emană un miros înţepător.La temperatura de 37 grade placa începe să intre în descompunere răspândind toxine şi otravă în circuitul sanguin şi implicit în tot corpul provocând probleme de sănătate. Acumulările de reziduri metabolice provoacă răspândirea bacteriilor şi toxinelor peste tot în organism cauzând diferite boli şi chiar decesul. Este probabil să am şi eu această placă mucoidă? Dacă mai mulţi ani la rând ai avut o dieta compusă din urmatoarele: - alimente de origine animală ( inclusiv produse lactate ) - alimente prăjite - cafea sau ceai - zahăr - faină albă - grăsimi hidrogenate ( margarină ) - mâncare încălzită la microunde - alcool - medicamente - chimicale toxice - metale grele ( inclusiv mercurul dentar ) probabil există acumulări de reziduri metabolice în colonul tau. Alimentaţia noastră este bogată în alimente cu grad înalt de procesare şi continut ridicat de aditivi chimici. Elementele nutritive şi fibrele vegetale sunt eliminate iar procesul de încălzire schimbă structura moleculară a alimentelor şi distruge viaţa şi energia.

La acestea se adaugă lipsa de exerciţii fizice şi miscare în mod regulat. Tot aici se adauga şi stresul ritmului de viaţa alert al zilelor noastre şi stresul electomagnetic provocat de calculatoare, telefoane mobile, maşini, aparate, etc. Animalele sălbatice care trăiesc conform destinaţiei lor naturale nu au astfel de probleme. Aceste probleme nu sunt cauza unui accident. Stilul nostru de viaţă îndepărtat de natură este cauza lor. Moartea Incepe In Colon! Această declaraţie a fost facută de omul de ştiinţă rus, Elie Metchnikoff , deţinator al Premiului Nobel...şi.... este foarte adevarat! Fară doar şi poate, dacă vrei să trăieşti o viaţă lungă şi sănătoasă....cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci este să te asiguri că ai un colon curat şi sănătos. Daca suferi de: - Sindromul Colonului Iritabil ( IBS ) - Constipaţie - Dureri de stomac - Oboseală şi lipsă de energie - Probleme digestive Este aproape sigur că ai un colon "murdar" şi plin cu toxine. De fapt, un colon plin cu toxine pesemne contribuie la aproape toate bolile de care suferă rasa umană. De Ce Un Colon Curat Este Atât De Important! Noi toţi suntem expuşi zilnic acţiunii a mii de toxine şi chimicale nesănătoase. Toate acestea le introducem în organism din hrana pe care o mâncam, apa pe care o bem, aerul pe care il respirăm şi medicamentele prescrise pe care le luam. Aceste toxine şi chimicale periculoase împreună cu alimentaţia modernă conduc la probleme digestive, constipaţie, îngrăşare, oboseală şi lipsa de energie, dureri de cap şi multe alte maladii umane oribile. Autopsiile au dezvăluit ca 80% din persoanele decedate au avut un colon înfundat cu reziduri metabolice.
Recomandare
Herbal Aloe Concentrat Descriere: Bautura naturala racoritoare din Aloe Vera ajuta la curatarea tractului digestiv, restabilirea procesului de absorbtie si de asimilare a hranei in intestinul subtire, imbunatateste digestia. Tehnologia stiintifica avansata Herbalife permite extragerea si conservarea in acest produs a subtantelor nutritive necesare organismului, subtante existente in planta Aloe. Bautura racoritoare din Aloe permite curatarea tractului digestiv si restabilirea procesului de absorbtie in intestinul subtire.