Tratamentul afectiunilor rinichilor si vezicii urinare

Tratamentul afectiunilor rinichilor si vezicii urinare

Nefrita acuta, nefrita cronica, atrofia rinichilor, litiaza renala

In cazul acestor afectiuni este suficienta mentinerea palmelor in dreptul rinichilor, o palma fiind tinuta mai aproape (10 centimetri), cealalta mai departe (30 de centimetri), ceea ce intareste functionarea celulelor rinichilor. Dupa citeva zile, va avea loc o transformare evidenta la nivelul rinichilor.

Atunci cind se mentin palmele in modul indicat, palma care se tine mai aproape de corp va executa o usoara miscare de vibratie, ceea ce va creste presiunea la nivelul celulelor rinichiului respectiv, deplasind o energie mai mare spre celalalt rinichi, reglindu-l.

Pe durata tratamentului este posibila aparitia senzatiei vibratiei rinichiului, ceea ce este perfect normal.

Uremie

In cazul bolnavilor de uremie, cel suferind nu-si poate trata singur afectiunea. Este necesar ajutorul a 7-8 persoane, care vor tine simultan palmele spre diferite parti ale corpului celui bolnav. Unii dintre ei vor tine palmele spre abdomenul inferior, altii spre zona rinichilor, altii spre vezica urinara, altii spre abdomenul inferior.

In acest mod, energia foarte densa care stagneaza in zona abdomenului inferior si care blocheaza functionarea celulelor rinichilor, a ureterelor si a vezicii urinare va fi deblocata. Treptat functionarea celulelor din toate aceste portiuni va fi imbunatatita, uremia putind fi vindecata.

Inflamatia vezicii urinare (cistita) si a ureterelor

a) In cazul cistitei acute si a inflamatiei ureterelor se vor mentine palmele in dreptul abdomenului inferior (zona de sub ombilic), una din palme este mai aproape (10 centimetri) cealalta mai departe (30 de centimetri).

Virfurile degetelor palmei care se tine mai departe vor fi indreptate in jos.

b) In cazul cistitei cronice apare vaso-constrictia capilarelor de la nivelul peretelui anterior al vezicii urinare. Pentru a o trata este necesara imprastierea de energie la nivelul vezicii urinare, deblocind circulatia sanguina si energetica de la nivelul acesteia.

Se va mentine o palma in dreptul abdomenului superior, la o distanta de aproximativ 10 centimetri fata de corp, cealalta palma fiind tinuta la o distanta de aproximativ 30 de centimetri fata de corp, la nivelul vezicii urinare.

Dupa 2 zile, palma din dreptul vezicii urinare se va mentine mai aproape de cor, iar cea de la nivelul abdomenului superior se va mentine mai departe, dupa alte doua zile se va reveni la pozitia initiala a palmelor, s.a.m.d.

In acest mod se va alterna deschiderea si inchiderea la nivelul vezicii urinare, rezultatele aparind mai rapid. Pe durata tratamentului este bine sa va ginditi ca vezica urinara se mareste si se micsoreaza, se mareste si se micsoreaza, s.a.m.d.

Prostatita (inflamatia prostatei) si marirea ei

In aceasta afectiune urinarea este foarte dificila, uneori fiind chiar blocata.

Pentru a o trata se vor tine ambele palme la acelasi nivel, in dreptul abdomenului inferior (la nivelul prostatei), palma stinga va fi tinuta mai aproape (10 centimetri), palma dreapta mai departe (30 de centimetri), virfurile degetelor se vor tine neaparat la acelasi nivel, nefiind permisa orientarea lor catre in jos. Se vor mentine palmele in acest mod timp de 3-5 minute.

Polipi vezicali si alte formatiuni ce apar la nivelul vezicii urinare

Se vor mentine palmele la nivelul abdomenului inferior, una mai departe si alta mai aproape. Palma care este mai aproape trebuie sa aiba neaparat virfurile degetelor indreptate catre vezica urinara, gindindu-va in acelasi timp ca degetele penetreaza polipii sau formatiunea existenta la nivelul vezicii urinare.