Caderea parului

Uneori boala se moşteneşte , alteori cauza este un soc pshiic puternic accident , moartea cuiva , o dezamăgire puternica , raze Roengen etc. Soluţiile prescrise pentru regenerarea parului sunt aceleaşi ca la combaterea cheliei : Tinctura de ardei iute - 200 gr ardei iute se macerează 7-8 zile in 100 ml alcool . Se fac frecţii energice la rădăcina parului de doua ori pe săptămână . Alifie de propolis , se găseşte in magazinele de specialitate - se fac frecţii zilnice , prin masaje energice , 3-4 săptămâni la 5-6 luni , pana începe sa crească parul .
Oţet de mere - se aplica pe pielea capului de 6 ori pe zi , masând uşor .
Oţet de usturoi - 30 gr usturoi pisat se macerează 10 zile in 1/2 litru oţet de mere , se aplica compresii puse pe cap si ţinute toata noaptea . Se recomanda odihna , linişte si beţi zilnic 2-3 căni de ceai de ciuboţica cucului .
Omagul : clătitul cu ceai de omag, face să crească părul.

Nucul : Lăsaţi sa fiarbă 1/2 de ora in 300grame untura topita nesărată 20 grame muguri de nuc. Omogenizaţi amestecul intr-un mojar si păstraţi amestecul astfel obţinut intr-un vas de porţelan. Ungeţi-vă pielea capului cu acest unguent , de preferat după ce aţi făcut baie .

Apa energizantă : ea se obţine în felul următor – se ia 250gr apă şi se pune într-un recipient tip shaker şi se agită de 120 de ori .