Ceaiul verde - un bun remediu pentru celulita

Ceaiul verde - un bun remediu pentru celulita

Ceaiul verde este o bautura orientala care are dublu efect: pe de o parte invioreaza si stimuleaza activitatile cerebrale, pe de alta parte topeste grasimile. Bogat in mangan, el intareste tesuturile, activeaza metabolismul si elimina celulele adipoase. Alte substante active pe care le contine in florile si frunzele lui reglementeaza perfect componentele traiectului digestiv. Sase cani de ceai pe zi (cesti de cafea) asigura tot necesarul de vitamine. Pentru slabit, ceaiul verde se bea dupa mesele principale de peste zi, pregatit ca infuzie. El se gaseste si in pravaliile noastre, fie de origine tailandeza, fie importat – cu adaos de flori de nufar – din China. O cutie cu 20 plicuri costa in jur de 25.000 lei.

Efectul terapeutic al ceaiului verde nu este, nici el, de lepadat. Va simtiti obosite si fara vlaga? Aveti permanent o dispozitie proasta? Apelati cu incredere la ceaiul verde: el va invioreaza, va sporeste atentia, va sporeste capacitatea de efort.

Mod de administrare:

- Puneti apa sa fiarba si lasati-o sa se raceasca vreme de 10 minute.

- Preparati infuzia intr-un vas mai mare; esenta se imprastie mai usor.

- O lingurita cu virf de ceai se acopera cu o cana de apa fierbinte si se lasa sa se infuzeze vreme de 2 minute si jumatate. Important: ceaiul verde nu se opareste niciodata cu apa in clocot, fiindca isi pierde proprietatile curative.

- Pentru birou: umpleti un termos cu ceai fierbinte. Il veti avea la indemina tot timpul: substitut excelent pentru cafea (cu mult mai periculoasa) si totodata un antidot pentru depunerea de grasimi.

Din colectia Cristinei Ciuca - Crystal Cosmetics