Tonic complex

Tonic complex

Timp de vreo 7 luni am facut diverse experiente cu capsule de yucca, gingo biloba, spirulina si ginseng. Am ajuns de curind la o concluzie si la o reteta foarte puternica energetic pe care o redau mai jos. Ideea mea a fost de a reduce gramajul mare de substanta activa (din aceste elemente) cu un gramaj minim posibil, dar care sa fie cit mai puternic. Toate substantele sint sub forma de capsule gasibile în farmacii sau magazine naturiste.

Iata reteta:

300 mg yucca

300 mg spirulina

300 mg ginkgo biloba

100 mg ginseng.

Daca aceste elemente sint luate separat, randamentul energetic este relativ normal 65-75 la suta dar luate sub aceasta forma randamentul energetic creste mult! Ce înseamna asta? Dupa ce se face absorbtia de elemente la nivelul stomacului, energia eliberata declanseaza în propriul sistem energetic o absorbtie de energie prin centri, totul ajungind la un procent mare energetic. Aceasta înseamna ca 2-3 portii din acestea pe zi, timp de 2-3 zile, te repun pe picioare dupa orice cadere energetica. Eventual, din reprizele care se iau seara se elimina ginsengul. Amestecul este echibrat energetic: yucca si ginkgo biloba sint de tip Yinn iar spirulina si ginsengul sint de tip Yang.

Acest sistem are urmatoarele proprietati:

1) tonic, stimulent, creeaza buna dispozitie;

2) tonic sexual (asta se vede si se simte dupa citeva zile);

3) purificator al organismului;

4) cresterea capacitatii de memorare, limpezimii mintii;

5) stimularea functionarii organelor interne în special a rinichilor;

6) recuperare rapida în urma accidentelor, operatiilor;

7) imunitate ridicata la bolile de sezon si alte boli;

8) rezistenta crescuta la oboseala si multe altele.

Utilizare:

Amestecul se ia de maximum 3 ori pe zi în cazuri grave sau la recuperari rapide, în rest de 2 ori pe zi este suficient; dimineata la trezire pe stomacul gol si înaintea prinzului. Este recomandat seara sa se elimine ginsengul pentru a nu aparea stimularea prea puternica urmata de insomnie.

Acest amestec se ia 3 saptamini, dupa care se face pauza 1-2 saptamini, apoi repetindu-se acest ciclu cit este nevoie. Recomand ca perioadele de frig noiembrie-aprilie sa fie acoperite cu consumul acestui amestec, deoarece daca nu se fac gafe spirituale mari, raceala nu va va vizita! Toate aceste elemente se gasesc în farmacii si magazine naturiste, la spirulina si ginkgo biloba sint bune produsele rominesti dar la ginseng si yucca se prefera cele straine.

Cel mai bun ginseng care l-am utilizat este cel rosu chinezesc, fara alte adaosuri.

Restrictii:

1) nu se utilizeaza de catre gravide - nu pentru ca ar face ceva rau, dar pot aparea diverse perturbari transformational-energetice spre o stare mai buna care uneori te pot speria mai ales daca nu simti sau nu întelegi unele lucruri. În schimb, este foarte bine pentru un cuplu sa le utilizeze 2-3 luni înainte de procreere si pentru revenire dupa nastere.

2) nu se utilizeaza de catre cei hipertensivi, deoarece creste usor tensiunea - fenomen normal, deoarece sistemul energetic încearca sa deblocheze cit mai bine rinichii si canalul central.

Dan Levi