Sucurile de legume trateaza hipertensiunea arteriala

Sucurile de legume trateaza hipertensiunea arteriala Pentru scaderea tensiunii arteriale sint recomandate urmatoarele amestecuri. Doua pahare de suc de sfecla, un pahar si jumatate de suc de rachitele, un pahar de alcool, 250 de grame de miere, o lamiie; se ia cite o lingura de trei ori pe zi, cu o ora inainte de masa. Se amesteca un pahar de suc de morcov, un pahar de suc de sfecla, o jumatate de pahar de suc de rachitele, o jumatate de pahar de alcool, un pahar de miere; se lasa la macerat trei zile; se ia cite o lingura din acest amestec de trei ori pe zi. Se amesteca patru pahare de suc de sfecla, patru pahare de miere, 100 de grame de rozmarin salbatic, 500 de mililitri de alcool. Amestecul se lasa la macerat 10 zile intr-un vas inchis bine, intr-un loc racoros, dupa care se strecoara si se iau cite una-doua linguri de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa, in cazul hipertensiunii arteriale. In cazurile de anemie este recomandat un amestec de suc de sfecla, morcov si ridiche in parti egale. Amestecul se pune intr-o sticla care se inchide bine, se imbraca cu un aluat obisnuit si se pune la cuptor trei ore. Se bea din sucul obtinut cite o lingura de trei ori pe zi, inainte de masa.