Afectiuni ale ficatului



Traista ciobanului – recomandata in bolile de ficat Infuzia de traista ciobanului (40-50 de grame de planta la un litru de apa fierbinte) este recomandata in cazul bolilor de ficat si al pietrelor la rinichi, in cazul afectiunilor vezicii biliare si in cazul tulburarilor de ...
Ingrediente: stiuca sau lin (200 g), ardei gras (1/2), ceapa rasa (1/4), bors (1/4 l), rosie mare (1), sare, leustean, patrunjel. Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt ...
Ingrediente: cartofi (2), unt (5 g), sunca presata (1 felie). Mod de preparare: Se coc cartofii, se lasa in coaja, se scobeste o parte din miez si se umplu cu sunca tocata, miezul scos si untul. Servire: Se servesc calzi....
Ingrediente: cartofi (2), unt (1 lingurita), sare. Mod de preparare: Se spala cartofii, se coc in coaja la cuptor, se curata si se servesc cu unt si putina sare. ...
Ingrediente: musetel (1 g), apa (1 pahar), zahar (1-2 lingurite). Mod de preparare: Se prepara ca ceaiul de sunatoare. ...


Ingrediente: flori de sunatoare (1 lingurita), apa (1 pahar), zahar (25 g). Mod de preparare: Se pune apa la fiert si, cind da in clocot, se toarna peste florile de sunatoare. Se acopera si se lasa sa stea 10-15 minute, apoi se indulces...
Ingrediente: chifla (1), brinza de vaci (1 lingura), carne fiarta de pasare (1 lingurita), sfecla coapta (1 felie). Mod de preparare: Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci amestecata cu carnea...
Ingrediente: cornuri mici (2), unt (1 lingurita), brinza de vaci (1 lingura), lapte (4 linguri), chimen (1/3 lingurita), sare. Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza d...
Ingrediente: brinza de vaci (100 g), zahar pudra, biscuiti (2-3), coaja de lamiie, sirop de fructe (1 lingura). Mod de preparare: Se da brinza de vaci prin sita si se amesteca cu zaharul pudra si coaja de lamiie. Se aseaza apoi pe o farfurioara ...
Ingrediente: ficat. Mod de preparare: Se pune ficatul pe gratarul incins, fara grasime, se frige la foc mare si nu prea mult. Ficatul se serveste in singe. Altfel isi pierde fragezimea si gustul. Se sareaza la sfirsit. Servir...
Pagina: 1 2 3 4 5 »