Afectiuni ale ficatului



Ingrediente:macaroane (75 g), ulei (5 ml), sare. Mod de preparare: Se pun macaroanele in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba la foc incet pina se inmoaie, fara sa se sfarime. Se scrug, se clatesc cu apa calda si se strcoara din no...
Ingrediente: lapte (150 ml), gris (25 g), zahar (1 lingurita), sirop de zmeura (1 lingurita). Mod de preparare: Se pune laptele cu zaharul la fiert si, cind incepe sa clocoteasca, se adauga grisul pe rind, amestecind continuu, ca sa nu se adune. Se fierbe ...
Ingrediente: macaroane (75 g), carne fiarta (75 g), ulei (10 ml), sare, suc de rosii (2 linguri). Mod de preparare: Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii. ...
Ingrediente: carne de vaca fiarta (100 g), cartofi (3-4), ulei (15 ml), rosii (2), suc de ceapa (1 lingurita), suc de rosii (2 linguri), verdeata, sare, morcov fiert (1/2). Mod de preparare: Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie felii. Carnea f...
Ingrediente: muschi de vaca (150 g), morcov (3-4 felii), ulei (15 ml), sare, cimbru. Mod de preparare: Muschiul curatat de pielite, se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pina se fragezeste. In timpul ...


Ingrediente: muschi de vaca (150-200 g), sare, unt (10 g), verdeata. Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite, se bate usor ca sa se inmoaie, dar nu se subtiaza, apoi se frige la gratar pe ambele parti. Nu se pune grasime pe gratar...
Ingrediente: brinza de vaci (100 g), ou (1), faina (1 lingura), unt (10 g), gris,sare. Mod de preparare: Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa obtinem o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formea...
Ingrediente: carne (150 g), orez (1 lingurita), albus (1/4), sare. Mod de preparare: Se da carnea prin masina si se inmoaie cu o lingura de apa calda. Se amesteca cu albusul batut spuma, sarea si orezul spalat. Se formeaza perisoare de marimea unor nuci, car...
Ingrediente: carne de pasare (150 g), orez (75 g), unt (10 g), sare, verdeata. Mod de preparare: Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe inabusit si se scade la cuptor. Ser...
Ingrediente: spanac (400 g), unt (5 g), lapte (2-3 linguri), sare. Mod de preparare: Se curata spanacul, se spala in multe ape reci, apoi se fierbe 10-15 minute in apa clotita cu sare, acoperit. Se strecoara, se da prin sita sau se toaca marunt. Se a...
Pagina: « 1 2 3 4 5 »