Afectiuni ale ficatului



Ingrediente:pui mic (1), sare. Mod de preparare: Se curata puiul si se fierbe pe jumatate, se scurge si se frige intr-o frigare, cu care se roteste deasupra focului pina cind incepe sa rumeneasca usor. Se scoate apoi din frigare si se serveste cu dif...
Ingrediente:carne de pui (200 g), sare. Mod de preparare: Se poate frige pe gratar, in mod obisnuit, deasupra flacarii, sau in cuptor, pe gratarul aragazului, fara grasime. ...
Ingrediente: rasol fiert (200 g), telemea (1 lingura), sare, faina (1 lingura), untdelemn (1 lingura), patrunjel. Mod de preparare: Se toarna peste rasol un sos alb din smintina, sare si putina apa, fierte circa 15 minute. Se presara deasupra brinza si pa...
Ingrediente: rosii (2), urda (2 linguri), marar verde, salata verde (2 frunze), sare. Mod de preparare: Se aleg rosiile de marime potrivita, se taie deasupra un capac, care nu se desprinde complet, si se scobeste miezul. Se amesteca urda cu miezul de rosii d...
Ingrediente: carne de minzat (150 g), ficat de vita tocat (2 linguri), galbenus (1), sare, suc de rosii (2 linguri), morcov fiert (5-6 felii). Mod de preparare: Se taie carnea de minzat in doua felii, ca pentru snitele, se bat feliile pe a...


Ingrediente: morcov (1), mere (2), zahar pudra (1/2 lingurita), zeama de lamiie (1/2 lingurita), sare. Mod de preparare: Morcovul, curatat, spalat se rade marunt. Merele se curata, se taie cuburi mici si se amesteca cu morcovul, sarea, zeama de lamiie si zah...
Ingrediente: cartofi (2), rosii (2), salata verde (2-3 foi), ulei (5 ml), sare. Mod de preparare: Se preapara ca si salata de cartofi, cu deosebirea ca se adauga rosiile spalate, curatate, taiate felii si se aseaza pe foile de salata verde. ...
Ingrediente: capatina salata verde (1), zeama de lamiie (1/2 lingurita), ulei (1/2 lingurita), sare. Mod de preparare: Se desface salata si se spala in mai multe ape reci, se pune pe salatiera, se sareaza si, cind se serveste, se toarna deasupra zeama de la...
Ingrediente:franzela (2 felii), brinza de vaci (100 g), rosie (1). Mod de preparare: Se intinde brinza de vaci peste feliile de franzela, intr-un strat uniform. Se garniseste cu rosie taiata felii. ...
Ingrediente: carne de minzat (150 g), unt (10 g), cartofi (2-3), verdeata, sare. Mod de preparare: Se taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pina se fragezeste. Se scoate si se serves...
Pagina: « 1 2 3 4 5 »